1e monteur Elektrotechnische installaties

Voor Pranger-Rosier Installaties of Otte Installaties:

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gedreven monteurs. Je bent als Eerste Monteur in staat om zelfstandig elektrotechnische installaties aan te leggen, te installeren en te demonteren. Binnen de vastgestelde tijdsindeling en planning bepaal je zelf de werkvolgorde en je overlegt waar nodig met de leiding. Daarnaast kan het voor komen dat je monteurs en leerling monteurs begeleid en instrueert. Als team realiseer je mooie projecten binnen de utiliteitsbouw.

Functie-eisen
• Naast een afgeronde MBO-opleiding Eerste Monteur Elekrotechnische Installaties (of vergelijkbaar) heb je
een aantal jaren werkervaring binnen de utiliteitsbouw;
• Je bent bereid om je vaktechnisch verder te ontwikkelen;
• Je bent flexibel, zelfstandig en je kunt goed in teamverband werken;
• Je beschikt over een geldig VCA certificaat.

Bedrijf
Pranger-Rosier Installaties BV is al vele generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Pranger-Rosier heeft de vakkennis, de ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarom zijn wij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen. Niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt. Pranger-Rosier Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

Wij bieden…
een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan. Naast een goed salaris geven we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar: Pranger-Rosier Installaties B.V., ter attentie van mevrouw T. Swart, Beurtvaart 2, 9101 RB Dokkum. Mailen mag ook. Stuur je sollicitatie naar: tiny.swart@pranger-rosier.nl. Voor nadere inlichtingen kun je ook telefonisch contact opnemen, telefoon 0519-228500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.