Comfort | Pranger-Rosier

Comfort

U wilt een behaaglijk, maar slim en energiezuinig gebouw tegen een redelijke prijs? Prettig wonen of werken? Wij leveren geen installaties, wij leveren comfort. Veel van onze klanten vinden het helemaal niet interessant wat voor installaties er in hun gebouw zitten. Als het comfort maar aan hun eisen voldoet. En daar zorgen wij voor, aangenaam geregeld......

Samen met u bepalen we uw programma van eisen: wat is voor u belangrijk: temperatuur, lichtsterkte, frisse lucht, warm water, een goede dataverbinding, laag energieverbruik? Vaak is het programma nog veel uitgebreider. Samen benoemen we de prioriteiten.

Op basis van het programma van eisen en het beschikbare budget bepalen wij de optimale mix van installaties waarmee aan al uw eisen wordt voldaan. Qua budget kijken we niet alleen naar de investering, maar vooral ook naar de kosten tijdens de levensduur van de installaties: wat zijn de onderhoudskosten, energieverbruik en vervangingsinvesteringen. Door alle aspecten af te wegen worden slimme keuzes gemaakt.

Om de exploitatiekosten laag te houden moeten uw installaties in topvorm worden gehouden. U hoeft zich hier helemaal niet druk over te maken. Wij zorgen hier voor. Met een onderhoudscontract op maat zorgen we dat de installaties aan uw wensen blijven voldoen.

Heeft u plannen of wensen op gebied van nieuwbouw, verbouw of onderhoud? Laat het ons weten via 0519 228500 of info@pranger-rosier.nl en onze specialisten komen bij u langs. Na afloop van het project zult u zeggen: zowel qua organisatie als techniek: aangenaam geregeld!