Commercieel contractbeheerder (Leeuwarden)

Voor Pranger-Rosier Installaties:

De energietransitie (van het gas af) vraagt een andere rol van het team dat zich richt op onze particuliere klanten, verenigingen van eigenaren en woningcorporaties. Welke duurzame producten zijn er beschikbaar? Wat is de beste keuze in de persoonlijke situatie van de klant? Wij ondersteunen onze klanten bij het maken van een weloverwogen keuze en zorgen vervolgens voor een professionele installatie door onze ervaren monteurs. Wij zijn geen prijsvechter maar leveren kwaliteit en toekomstgerichte oplossingen.
De energietransitie vraagt een andere aanpak en daar hebben we jouw hulp bij nodig!


Wij zijn voor onze vestiging in Leeuwarden op zoek naar een commercieel contractbeheerder die deze uitdaging aan wil gaan. Je maakt samen met de directie een commercieel plan voor de komende jaren. Dit plan is gericht op een vernieuwende aanpak die naadloos aansluit bij de vraag van onze klanten. Vervolgens zorg je voor een succesvolle implementatie binnen het team. Hiervoor krijg je de dagelijkse leiding over dit team.

Functie-eisen
- Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting installatie- / energietechniek of marketing en
  communicatie en een aantal jaar ervaring binnen dit vakgebied.

- Je bent zelfstandig, creatief en beschikt over een vlotte pen;
- Door je commerciële drive heb je gedegen kennis van de recente marketing- en
  communicatieontwikkelingen;

- Je werkt secuur en hebt oog voor details.

Wij bieden…
- Marktconform salaris;
- Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
- Ruim aanbod aan secundaire voorwaarden zoals:
    - Met belastingvoordeel een nieuwe fiets, tablet aanschaffen of een fitnessabonnement afsluiten;
    - Met korting producten/materialen aanschaffen.
    - Korting ontvangen op je ziektekostenverzekering;
- Een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan.


Wie zijn wij?
Pranger-Rosier Installaties is al vele generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Pranger-Rosier heeft de vakkennis, de ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarom zijn wij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen. Niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt. Pranger-Rosier Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

Interesse?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan voor maandag 22 juli een sollicitatiebrief en CV naar: Pranger-Rosier Installaties B.V., ter attentie van mevrouw G. Feddema, Beurtvaart 2, 9101 RB Dokkum. Mailen mag ook: stuur je sollicitatie naar: vacatures@pranger-rosier.nl Voor nadere inlichtingen kun je telefonisch contact opnemen met de heer C. Anceaux (Directeur Services), telefoon 0519-228500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.