Contractbeheerder Services (Leeuwarden)

Voor Pranger-Rosier Installaties:

Voor onze locatie in Leeuwarden zijn we op zoek naar een Contractbeheerder Services. Als contractbeheerder ben je eindverantwoordelijk voor het goed functioneren van een contractteam binnen de afdeling Services. Centraal staan de klant, het team en de techniek. Je geeft leiding aan ongeveer 25 medewerkers (binnen- en buitendienst). Het team is verantwoordelijk voor een aantal grote contracten. Samen zorg je ervoor dat onze klanten optimaal worden bediend.

Binnen de afdeling Services komen alle specialismen van Pranger-Rosier samen. Iedere monteur beheerst een aantal vakdisciplines, waarvoor hij gedegen is opgeleid. Van storingen tot complexe onderhoudsprojecten in de utiliteit.
Jij bent verantwoordelijk voor de vlekkeloze uitvoer van de contracten waarbij je contact met de klant onderhoudt en problemen oplost. Ook neem je de afdeling mee in de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Het is essentieel om over de juiste kennis en vaardigheden te blijven beschikken.

Functie-eisen:
- Afgeronde HBO-opleiding;
- Ondernemende leider met werkervaring binnen contractbeheer;
- Actief managen, coachen en motiveren van medewerkers
- Stressbestendig en snel kunnen schakelen;
- Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;

Bedrijf
Pranger-Rosier Installaties BV is al vele generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Pranger-Rosier heeft de vakkennis, de ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarom zijn wij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen. Niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt.

Pranger-Rosier Installaties biedt u comfort. Wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

Wij bieden…
een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan. Naast een goed salaris en een auto van de zaak, geven we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Stuur dan voor een sollicitatiebrief voorzien van een CV naar: Pranger-Rosier Installaties B.V., ter attentie van mevrouw T. Swart, Beurtvaart 2, 9101 RB Dokkum. Of per e-mail naar tiny.swart@pranger-rosier.nl. Voor nadere inlichtingen kun je ook telefonisch contact opnemen met Cees Anceaux (directeur Services), telefoon 0519-228500.