Project Engineer HVAC

Voor Pranger-Rosier Installaties:

Als engineer vertaal je de behoefte van de klant naar een functioneel ontwerp in een technische uitwerking. Op basis van bestek en klantspecifieke wensen engineer je een gebouwgebonden werktuigkundige installatie. Je draagt hierbij zorg voor het berekenen en construeren van installaties welke bestaan uit complexe samenstellingen. Ook adviseer je de klant over optimale en energiezuinige oplossingen. Gedurende het proces maak je deel uit van een projectteam en werk je nauw samen met de projectleider.

Je werkt aan uitdagende projecten van een half tot ongeveer 3 miljoen euro. Voorbeelden van projecten zijn de Elfstedenhal, renovatie van ABN AMRO in Groningen en ROC Friese Poort.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en werkt een aantal jaren als engineer HVAC binnen de installatietechniek. Je hebt gedegen kennis van de wettelijke richtlijnen en je hebt door het volgen van aanvullende cursussen het vak je eigen gemaakt. Als lid van het projectteam ben je een echte teamspeler en ga je voor het best mogelijke resultaat. Je bent initiatiefrijk, daadkrachtig en vind het leuk om te zoeken naar creatieve oplossingen.

Bedrijf
Pranger-Rosier Installaties BV is al vele generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Pranger-Rosier heeft de vakkennis, de ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarom zijn wij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen. Niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt. Pranger-Rosier Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

Wij bieden…
een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan. Naast een goed salaris geven we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van een CV naar: Pranger-Rosier Installaties B.V., ter attentie van mevrouw T. Swart, Beurtvaart 2, 9101 RB Dokkum. Of per e-mail naar tiny.swart@pranger-rosier.nl. Voor nadere inlichtingen kun je ook telefonisch contact opnemen, telefoon 0519-228500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.