Klein Vaarwater Ameland is na verbouwing weer klaar voor het toeristenseizoen | Pranger-Rosier

Klein Vaarwater Ameland is na verbouwing weer klaar voor het toeristenseizoen

Geplaatst op 1 juni 2017

Het Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren op Ameland heeft afgelopen winter een enorme facelift gekregen. Het centrumgebouw waar onder andere een supermarkt, het restaurant, de snackbar en de bowlingbanen zijn gevestigd is verbouwd en gemoderniseerd. Het zwembad en de fitness ruimte zijn tijdens de hele operatie gewoon open gebleven. De supermarkt die ook in het multifunctionele gebouw zat, was tijdelijk verhuisd naar de feestzaal. In april van dit jaar was alles klaar en konden de gasten van Klein Vaarwater volop genieten van de nieuwe voorzieningen.

 

Pranger-Rosier heeft voor Klein Vaarwater zowel de Elektrotechnische als de Werktuigbouwkundige installaties verzorgd. Speciaal voor de omstandigheden op een eiland waar de zoute zeelucht een grote rol speelt, is gebruik gemaakt van een kunststof luchtbehandelingskast in plaats van één van metaal. Op deze manier is het zeker dat de luchtbehandelingskast nog jaren mee zal gaan. Verder is er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van LED verlichting, energiezuinige verlichting en een warmte-terug-win installatie waarmee op de energierekening bespaard kan gaan worden.

 

Bijzonder bij Klein Vaarwater zijn de herentoiletten waarbij gebruik gemaakt is van een bijzonder design, waarbij het urinoir en de wastafel geïntegreerd zijn in één. Met als resultaat dat het water wat wordt gebruikt bij het handen wassen terecht komt in het urinoir. Met dit water wordt vervolgens het urinoir weer doorgespoeld. Een slimme en doeltreffende oplossing om minder water te verspillen.

 

Kijk voor meer informatie over het Vakantiepark Klein Vaarwater op www.kleinvaarwater-ameland.nl« Naar overzicht