Nieuwe vestigingsdirecteur Projecten | Pranger-Rosier

Nieuwe vestigingsdirecteur Projecten

Geplaatst op 4 september 2023


Willem Wagteveld nieuwe directeur projecten bij Pranger-Rosier

Willem Wagteveld (52) is vanaf 17 juli jl. de nieuwe vestigingsdirecteur van het projectenbedrijf van Pranger-Rosier. Pranger-Rosier is het grootste zelfstandige installatiebedrijf van Noord-Nederland met circa 250 medewerkers. Het bedrijf is sinds 1967 actief en sindsdien uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met de hoofdvestiging in Dokkum en daarnaast vestigingen in Leeuwarden en Sneek.

Veel ervaring in technische dienstverlening
Willem heeft in zijn carrière veel ervaring opgebouwd in technische functies en de technische dienstverlening. Hij bekleedde diverse management- en directiefuncties bij achtereenvolgens Neopost, Feenstra Warmte en sinds 2006 bij Breman Installatiegroep. In zijn laatste functie was hij Directeur Woningbeheer Noord. Willem studeerde Technische Bedrijfskunde aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden.

Strategisch belangrijk onderdeel
Het projectenbedrijf van Pranger-Rosier richt zich op het ontwerp, realisatie en beheer van technische installaties en systemen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Als directeur Projecten gaat Willem zich richten op de aansturing van dit belangrijke onderdeel om de mogelijkheden voor verdere groei te benutten. Ook ondersteunt Pranger-Rosier steeds meer opdrachtgevers op het gebied van verduurzamingsprojecten zoals energiezuinigheid, circulariteitsdoelstellingen en de energietransitie.

Willem Wagteveld vult aan: “Ik heb erg veel zin om me bij dit mooie bedrijf aan te sluiten met zo’n grote regionale naamsbekendheid en reputatie. Projecten zijn altijd van groot strategisch belang geweest voor Pranger-Rosier. We hebben al lang een stabiele en zeer mooie klantengroep. Het aantal opdrachten groeit, zeker ook op het gebied van renovatie- en transformatieprojecten. En duurzaamheid speelt in het projectenbedrijf een steeds belangrijkere rol, de energietransitie biedt wat dat betreft ruim voldoende uitdagingen en kansen. Ik ga me met veel energie inzetten om het beste resultaat te bereiken voor onze bestaande en nieuwe klanten.

Over Pranger-Rosier
Pranger-Rosier is het grootste zelfstandige installatiebedrijf van Noord-Nederland met circa 250 medewerkers. Het bedrijf is sinds 1967 actief en sindsdien uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met vestigingen in Dokkum, Leeuwarden en Sneek. Sinds 2021 maakt het onderdeel uit van Unica, met bijna 3700 medewerkers een van de grootste technisch dienstverleners van ons land.
 

  • Willem Wagteveld


« Naar overzicht