Nieuws Pranger-Rosier | Pranger-Rosier

Nieuws Pranger-Rosier

 • Huisvesting Maritieme Academie Harlingen

  Huisvesting Maritieme Academie Harlingen

  9 december 2022

  Nieuwe ankerplaats voor huisvesting Maritieme Academie Harlingen, een mooie opdracht voor Pranger-Rosier. Vrijdag 9 december vond de aftrap plaats van de nieuw te bouwen huisvesting voor leerlingen… Lees verder »

 • Gebrek aan materiaal zonnepanelen

  Gebrek aan materiaal zonnepanelen

  17 november 2022

  Door de huidige oorlog in Oekraïne is er een gebrek aan materiaal en daardoor is er ook bij ons een lange wachtrij voor zonnepanelen ontstaan. We moeten u dan ook mededelen dat we op dit moment geen… Lees verder »

 • Verbouwing Dokkum is gestart

  Verbouwing Dokkum is gestart

  28 september 2022

  De verbouwing van het gemeentehuis in Dokkum is officieel begonnen. Wethouder Bert Koonstra, directeur Biense Dijkstra van Bouwgroep Dijkstra Draisma en directeur Marc Mulder van Pranger-Rosier… Lees verder »

 • Onderwijscentrum Texel geopend

  Onderwijscentrum Texel geopend

  2 september 2022

  Voor Scholengroep Texel bouwden wij samen met Bouwgroep Dijkstra Draisma het nieuwe onderwijscentrum genaamd 'de Skool'. Gisteren is het gebouw feestelijk geopend. Lees verder »

 • Vakantie

  Vakantie

  29 juli 2022

  Vanwege vakantie zijn wij van 1 t/m 19 augustus 2022 gesloten. Voor storingen of andere urgente zaken kunt u ons bereiken op ons algemene nummer: 0519-228500. Lees verder »

 • Nieuwe vestigingsdirecteur Leeuwarden

  Nieuwe vestigingsdirecteur Leeuwarden

  20 juni 2022

  Stephanie van Riel (34) is vanaf 1 juni 2022 benoemd tot vestigingsdirecteur van Pranger-Rosier Leeuwarden. Met de benoeming van Stephanie heeft Pranger-Rosier een enthousiast en gestructureerd… Lees verder »

 • Gemeentehuis Dokkum wordt vernieuwd

  Gemeentehuis Dokkum wordt vernieuwd

  13 juni 2022

  Het gemeentehuis aan de Koningstraat in de stad wordt gerevitaliseerd. Als alles volgens planning verloopt, zou de nieuwe ontvangsthal aan de Koningstraat, 1 maart 2023 opgeleverd moeten kunnen… Lees verder »

 • Wumkesskoalle Joure officieel geopend

  Wumkesskoalle Joure officieel geopend

  13 april 2022

  Na acht maanden bouwen en een beetje extra geduld tot de coronamaatregelen het toelieten, is de Wumkesskoalle officieel geopend! Wethouder Luciënne Boelsma knipte het lint door samen met Jaap van… Lees verder »

 • Een kijkje in de dag van een servicetechnicus

  Een kijkje in de dag van een servicetechnicus

  11 maart 2022

  Vandaag geven we een kijkje in de werkzaamheden van onze servicetechnicus Wesley Sijtsma. Wesley is een goed voorbeeld van de vele doorgroeimogelijkheden bij Pranger-Rosier Installaties. Hij is… Lees verder »

 • Stertil is met uitbreiding klaar voor de toekomst

  Stertil is met uitbreiding klaar voor de toekomst

  31 januari 2022

  Het gaat goed met de Stertil Group. Om ook in de toekomst te kunnen blijven groeien, wordt de hoofvestiging in Kootstertille uitgebreid met circa 7.800 m². Bouwbedrijf De Vries neemt de bouwkundige… Lees verder »

 • Pranger-Rosier bij 7 krachtigste installatiebedrijven in Nederland

  Pranger-Rosier bij 7 krachtigste installatiebedrijven in Nederland

  22 december 2021

  Pranger-Rosier is 1 van de 7 krachtigste installatiebedrijven van Nederland! En daar zijn we trots op!!! Dankzij onze bevlogen medewerkers staan wij voor het tweede jaar op rij in de top 10, we zijn… Lees verder »

 • Uitbreiding Nij Smellinghe gestart

  Uitbreiding Nij Smellinghe gestart

  19 november 2021

  De bouw van de schoollocatie van ROC Friese Poort op het terrein van Nij Smellinghe is gestart! Hiermee wordt de eerste complete mbo-schoollocatie voor volwassenenonderwijs binnen ziekenhuismuren in… Lees verder »

 • Webcam Stortemelk Vlieland

  Webcam Stortemelk Vlieland

  4 november 2021

  Op 18 oktober zijn we gestart met de bouw bij Camping Stortemelk op Vlieland. Bekijk via de webcam de bouwwerkzaamheden van dit project. Lees verder »

 • Nieuwbouw kindcentrum Workum

  Nieuwbouw kindcentrum Workum

  1 oktober 2021

  Gisteren is de eerste paal geslagen voor nieuwbouw van Kindcentrum Workum. De school biedt onderdak aan twee basisscholen en een kinderopvang. Verwachting is dat het project in de zomer van 2022 zal… Lees verder »

 • Zwembad De Kûpe Buitenpost geopend

  Zwembad De Kûpe Buitenpost geopend

  6 september 2021

  Zwembad De Kûpe is voor de zomer opgeleverd en afgelopen zaterdag officieel geopend. Samen met Aannemingsmaatschappij Friso, Gemeente Achtkarspelen, Slangen+Koenis Architecten en Lotec Zwembad… Lees verder »