Nieuws Pranger-Rosier | Pranger-Rosier

Nieuws Pranger-Rosier

 • Revitalisatie kindcentrum Ekke de Haan en Het Kompas

  Revitalisatie kindcentrum Ekke de Haan en Het Kompas

  16 mei 2024

  In de meivakantie zijn we gestart met de vernieuwbouw van Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas. Als alles volgens planning verloopt, worden de werkzaamheden in de kerstvakantie afgerond. Lees verder »

 • Pranger-Rosier bouwt Kindcentrum Hanzewijk

  Pranger-Rosier bouwt Kindcentrum Hanzewijk

  25 januari 2024

  Gemeente Kampen heeft Pranger-Rosier en Hesco Bouw de opdracht gegeven het Kindcentrum Hanzewijk te gaan bouwen. Op 25 januari is de overeenkomst daarvoor getekend. Dit meest circulaire schoolgebouw… Lees verder »

 • Kerstvakantie

  Kerstvakantie

  22 december 2023

  Vanaf vrijdag 22 december 2023 t/m vrijdag 5 januari 2024 hebben wij vakantie. Voor storingen en/of andere dringende zaken zijn wij uiteraard bereikbaar op ons algemene telefoonnummer 0519 228500. Lees verder »

 • Nieuwe vestigingsdirecteur Projecten

  Nieuwe vestigingsdirecteur Projecten

  4 september 2023

  Willem Wagteveld (52) is vanaf 17 juli jl. de nieuwe vestigingsdirecteur van Dokkum. Willem heeft in zijn carrière veel ervaring opgebouwd in technische functies en de technische dienstverlening. Lees verder »

 • Feestelijke viering 1e paal Zwembad De Welle

  Feestelijke viering 1e paal Zwembad De Welle

  1 mei 2023

  Onder het toeziend oog van vele belangstellenden gaf wethouder Pieter van der Zwan woensdagmiddag 26 april 2023 het officiële startsein voor de bouw van het zwemcentrum De Welle aan de Sportlaan in… Lees verder »

 • Verbouwing politiebureau Moleneind Drachten

  Verbouwing politiebureau Moleneind Drachten

  24 maart 2023

  Samen met Friso Bouwgroep mogen wij de verbouwing van het politiebureau in Drachten uitvoeren. De bouw start in het voorjaar van 2023 en de ambitie is dat het grootste deel van de werkzaamheden in… Lees verder »

 • Nieuwbouw Zwembad De Welle definitief

  Nieuwbouw Zwembad De Welle definitief

  10 februari 2023

  Op dinsdag 7 februari 2023 nam de gemeenteraad van Smallingerland een positief besluit over de realisatie van de nieuwbouw van zwembad De Welle. Lees verder »

 • Huisvesting Maritieme Academie Harlingen

  Huisvesting Maritieme Academie Harlingen

  9 december 2022

  Nieuwe ankerplaats voor huisvesting Maritieme Academie Harlingen, een mooie opdracht voor Pranger-Rosier. Vrijdag 9 december vond de aftrap plaats van de nieuw te bouwen huisvesting voor leerlingen… Lees verder »

 • Gebrek aan materiaal zonnepanelen

  Gebrek aan materiaal zonnepanelen

  17 november 2022

  Door de huidige oorlog in Oekraïne is er een gebrek aan materiaal en daardoor is er ook bij ons een lange wachtrij voor zonnepanelen ontstaan. We moeten u dan ook mededelen dat we op dit moment geen… Lees verder »

 • Verbouwing Dokkum is gestart

  Verbouwing Dokkum is gestart

  28 september 2022

  De verbouwing van het gemeentehuis in Dokkum is officieel begonnen. Wethouder Bert Koonstra, directeur Biense Dijkstra van Bouwgroep Dijkstra Draisma en directeur Marc Mulder van Pranger-Rosier… Lees verder »

 • Onderwijscentrum Texel geopend

  Onderwijscentrum Texel geopend

  2 september 2022

  Voor Scholengroep Texel bouwden wij samen met Bouwgroep Dijkstra Draisma het nieuwe onderwijscentrum genaamd 'de Skool'. Gisteren is het gebouw feestelijk geopend. Lees verder »

 • Vakantie

  Vakantie

  29 juli 2022

  Vanwege vakantie zijn wij van 1 t/m 19 augustus 2022 gesloten. Voor storingen of andere urgente zaken kunt u ons bereiken op ons algemene nummer: 0519-228500. Lees verder »

 • Nieuwe vestigingsdirecteur Leeuwarden

  Nieuwe vestigingsdirecteur Leeuwarden

  20 juni 2022

  Stephanie van Riel (34) is vanaf 1 juni 2022 benoemd tot vestigingsdirecteur van Pranger-Rosier Leeuwarden. Met de benoeming van Stephanie heeft Pranger-Rosier een enthousiast en gestructureerd… Lees verder »

 • Gemeentehuis Dokkum wordt vernieuwd

  Gemeentehuis Dokkum wordt vernieuwd

  13 juni 2022

  Het gemeentehuis aan de Koningstraat in de stad wordt gerevitaliseerd. Als alles volgens planning verloopt, zou de nieuwe ontvangsthal aan de Koningstraat, 1 maart 2023 opgeleverd moeten kunnen… Lees verder »

 • Wumkesskoalle Joure officieel geopend

  Wumkesskoalle Joure officieel geopend

  13 april 2022

  Na acht maanden bouwen en een beetje extra geduld tot de coronamaatregelen het toelieten, is de Wumkesskoalle officieel geopend! Wethouder Luciënne Boelsma knipte het lint door samen met Jaap van… Lees verder »