Pranger-Rosier 'en profil' | Pranger-Rosier

Pranger-Rosier 'en profil'

De Pranger-Rosier Groep bestaat uit Pranger-Rosier Installaties, met vestigingen in Dokkum en Leeuwarden, Otte Installaties in Sneek en Equu in Leeuwarden. Samen houden wij ons bezig met technische dienstverlening in de utiliteit, de industrie- en de woningbouw, zowel particulier als projectmatig. Het bedrijf onderscheidt zich door een integrale kijk op installaties: wij zijn uw partner van ontwerp tot en met inbedrijfstelling, management, onderhoud en beheer, in alle technische disciplines.

Dokkum is het hoofdkwartier. Grote projecten worden van hieruit gecoördineerd. Het is ook de zetel van administratie, personeelszaken, directie, magazijnbeheer en overige ondersteunende afdelingen. Vanuit Leeuwarden wordt ons professionele service-bedrijf aangestuurd, Otte Sneek bedient de woningbouw/-renovatie, particuliere markt en kleine lokale utiliteit en Equu is de partner voor energiebeheer, gebouwautomatisering en gebouwbeheer; zo is Pranger-Rosier altijd dichtbij de klant.

Pranger-Rosier heeft de kennis, de ervaring en de schaalgrootte om de meest uiteenlopende projecten zelfstandig te kunnen uitvoeren. Waar nodig sluiten wij samenwerkingsverbanden en strategische allianties.

Pranger-Rosier is een marktgerichte organisatie: niet te klein voor de grote projecten, niet te groot voor de kleine klus. Begrippen als samenwerking, communicatie, betrouwbaarheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid kenmerken de bedrijfscultuur. De belangen van de klant staan centraal in al ons doen en laten.