Projectleider Elektrotechnische installaties

Voor Pranger-Rosier Installaties:

Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen, houd je ervan om de leiding te nemen en ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Kun jij al deze vragen beantwoorden met een enthousiaste ‘ja’ dan zij wij op zoek naar jou!

Pranger-Rosier Installaties is per direct op zoek naar een projectleider. In de functie van projectleider is geen dag hetzelfde. Je komt terecht in een modern en vooruitstrevend familiebedrijf dat tevens een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland is.

In de functie van projectleider ga je aan de slag als leidinggevende van verschillende projectteams. Je coördineert de teams en je zorgt ervoor dat projecten worden toegewezen naar de beschikbaarheid en de wensen van de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van omvangrijke en complexe projecten. Hierbij ben je bezig met de aansturing van werkvoorbereiding en engineering, maar ook het aansturen van de planning en de budget- en voortgangsbewaking behoort tot jouw takenpakket. De verantwoordelijkheid voor het rendement van de projecten ligt in jouw handen.

Daarnaast draag je zorg voor de begeleiding van aanbestedingsprocessen. Steeds vaker realiseren wij een geïntegreerd contract zoals DBFMO en Construct en Design. Je biedt toegevoegde waarde door klantwensen te vertalen naar technische concepten. Dat betekent doorvragen, voorlichten en adviseren over de te maken keuzes. Je draagt zorg voor een uniek en passend eindresultaat.

Functie-eisen
- Een technische HBO-opleiding bij voorkeur elektrotechniek;
- Naast brede kennis van technische E-installaties is kennis van W-installaties een pré;
- Circa 5 jaar werkervaring als projectleider/projectmanager in de installatietechniek;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Daadkracht, overtuigingskracht en teamgeest;
- Kennis van BIM, BREEAM, GPR en Frisse scholen is een pré.

Bedrijf
Pranger-Rosier Installaties BV is al vele generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Pranger-Rosier heeft de vakkennis, de ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarom zijn wij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen. Niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt. Pranger-Rosier Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

Wij bieden…
Een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan. Naast een goed salaris en een auto van de zaak, geven we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf hierin? Twijfel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Stuur je sollicitatiebrief en CV naar: Pranger-Rosier Installaties BV, ter attentie van mevrouw T. Swart, Postbus 88, 9100 AB Dokkum. Solliciteren per e-mail is ook mogelijk. Stuur je sollicitatie naar: tiny.swart@pranger-rosier.nl. Voor nadere inlichtingen kun je ook telefonisch contact opnemen via 0519-228500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.