Projectleider Elektrotechnische installaties

Voor Pranger-Rosier Installaties:

Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen, word jij enthousiast van elektrotechnische projecten en ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Dan zij wij op zoek naar jou!

In de functie van projectleider is geen dag hetzelfde. Je komt terecht in een modern en vooruitstrevend familiebedrijf dat tevens een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland is.

In de functie van projectleider ga je binnen het team aan de slag als leidinggevende en je zorgt ervoor dat projecten worden toegewezen naar de beschikbaarheid en de wensen van de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de processen binnen omvangrijke en complexe projecten. Hierbij ben je bezig met de aansturing van werkvoorbereiding en engineering, maar ook het aansturen van de planning en de budget- en voortgangsbewaking behoort tot jouw takenpakket. De verantwoordelijkheid voor het rendement van de projecten ligt in jouw handen.

Daarnaast draag je zorg voor de begeleiding van aanbestedingsprocessen. Steeds vaker realiseren wij een geïntegreerd contract zoals Design & built. Je biedt toegevoegde waarde door klantwensen te vertalen naar technische concepten. Dat betekent doorvragen, voorlichten en adviseren over de te maken keuzes. Je draagt zorg voor een uniek en passend eindresultaat.

Functie-eisen
- (Technisch) HBO werk- en denkniveau
- Naast brede kennis van technische E-installaties is kennis van W-installaties een pré;
- Ervaring in de installatie/elektrotechniek
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Daadkracht, overtuigingskracht en teamgeest;
- Kennis van BIM is een pré.

Bedrijf
Pranger-Rosier Installaties BV is al vele generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Pranger-Rosier heeft de vakkennis, de ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarom zijn wij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen. Niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt. Pranger-Rosier Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

Wij bieden..
Marktconform salaris;
- Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
- Ruim aanbod aan secundaire voorwaarden zoals:
   - Met belastingvoordeel een nieuwe fiets, tablet aanschaffen of een fitnessabonnement afsluiten;
   - Korting ontvangen op je ziektekostenverzekering;
   - Met korting producten/materialen aanschaffen.
- Een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf hierin? Twijfel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op.
De werving & selectie van deze vacature wordt exclusief verzorgd door Headhuntersteam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simon Dijkstra, consultant techniek van Headhuntersteam. Hij is te bereiken op 06-52366681 of s.dijkstra@headhuntersteam.nl

Acquisitie en/of het onder de aandacht brengen van een kandidaat door derden is niet gewenst.