Servicemonteur | Pranger-Rosier

Servicemonteur

Voor Pranger-Rosier Installaties:

Ben jij gedreven en heb je passie voor technische installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gedreven allround Servicemonteur. Als Servicemonteur verleen je service- en onderhoudswerkzaamheden aan gebouwgebonden installaties.Ook het vervangen en verbeteren van installatiedelen behoort tot je veelzijdige takenpakket. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en daarbij treed je op als ambassadeur voor Pranger-Rosier Installaties. Je voert je werkzaamheden uit bij toonaangevende opdrachtgevers binnen de utiliteit en industrie en werkt met de modernste tools en communicatiemiddelen om de klant optimaal te kunnen bedienen.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde MBO-opleiding "Servicemonteur" en een aantal jaren werkervaring. Je hebt je ontwikkeld tot een dienstverlenende monteur en je kunt werken binnen een planning, zelfs wanneer er sprake is van tijdsdruk. Daarnaast ben je bereidt om periodiek deel te nemen aan de storingsdienst (eenmaal per 5 weken).

Wat bieden wij?
Een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan. Je ontvangt naast een goed salaris een auto van de zaak, een telefoon en een tablet. Bovendien geven we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij?
Pranger-Rosier Installaties BV is al vele generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Pranger-Rosier heeft de vakkennis, de ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarom zijn wij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen. Niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt. Pranger-Rosier Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

Interesse?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar: Pranger-Rosier Installaties B.V., ter attentie van mevrouw T. Swart, Beurtvaart 2, 9101 RB Dokkum. Mailen mag ook. Stuur je sollicitatie naar: tiny.swart@pranger-rosier.nl. Voor nadere inlichtingen kun je ook telefonisch contact opnemen, telefoon 0519-228500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren voor: Servicemonteur

Als u onderstaand formulier invult, nemen wij contact met u op:

Tip een vriend