Servicetechnicus Utiliteit

Voor Pranger-Rosier Installaties:

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gedreven Servicetechnicus. Als Servicetechnicus ben je zelfstandig aan het werk en verleen je service- en onderhoudswerkzaamheden aan gebouwgebonden installaties. Je treedt op als ambassadeur van ons bedrijf en bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je verricht zelfstandig correctief en preventief onderhoud aan installaties. Daarnaast regel je de installaties in volgens opgegeven waarden, zowel hydraulisch als regeltechnisch. Tenslotte breng je rapportages uit waarbij je advies geeft over het onderhoud van de installatie.

Je voert je werkzaamheden uit bij toonaangevende opdrachtgevers binnen de utiliteit en industrie en werkt met de modernste tools en communicatiemiddelen om de klant optimaal te kunnen bedienen.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde MBO-opleiding Servicetechnicus (niveau 4) en je hebt een aantal jaren werkervaring als servicetechnicus binnen de installatietechniek. Je hebt je ontwikkelt tot een dienstverlenende monteur en je kan werken binnen een planning, ook wanneer er sprake is van tijdsdruk. Daarnaast ben je bereid om periodiek deel te nemen aan de storingsdienst.

Als je in het bezit bent van de diploma's Periodiek Onderhoud (PO), Periodieke Inspectie (PI) of Eerste Bijzondere Inspectie (EBI) is dat een pré. Mocht je niet over deze diploma’s beschikken dan bieden we je de mogelijkheid om deze te behalen.

Wat bieden wij?
Wij bieden een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan. Naast een goed salaris ontvang je een auto van de zaak, een telefoon en een tablet. Bovendien geven we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld het halen van je PO of PI.

Wie zijn wij?
Pranger-Rosier Installaties BV is al vele generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Pranger-Rosier heeft de vakkennis, de ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarom zijn wij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen. Niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt. Pranger-Rosier Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

Interesse?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar: Pranger-Rosier Installaties B.V., ter attentie van mevrouw T. Swart, Beurtvaart 2, 9101 RB Dokkum. Mailen mag ook, stuur je sollicitatie naar: tiny.swart@pranger-rosier.nl. Voor nadere inlichtingen kun je ook telefonisch contact opnemen, telefoonnummer 0519-228500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.