Slim | Pranger-Rosier

Slim

Slimme keuzes maken. Daar draait het om bij een goed installatieconcept. Optimale afstemming op de wensen van de gebruiker en op bijvoorbeeld bouwkundige aspecten. Pranger-Rosier Installaties heeft de kennis en de ervaring om met u deze slimme keuzes te maken.

Onze specialisten brengen de kennis in van de laatste ontwikkelingen: duurzame technieken zoals warmtepompvarianten, zonnestroom, zuinige verlichting, domotica, etc. Daarnaast dragen wij ook de ervaring bij ons van het toepassen en slim combineren van deze technieken in bijvoorbeeld smart grids. Dit zijn netwerken waarin energievraag en energieaanbod op elkaar worden afgestemd.

Ook qua contract- en financieringsvormen brengen wij de laatste kennis mee: varianten van Design, Build, Finance, Maintain and Operate (DBFMO) of van Esco-varianten of andere financieringsconstructies en natuurlijk de kennis van de beschikbare subsidies.

Al deze kennis zit geborgd bij onze verkopers, projectleiders en werkvoorbereiders, maar ook bij onze monteurs. Samen met u vinden wij de beste oplossingen voor uw situatie.