Technisch commercieel manager (32/40 uur) | Pranger-Rosier

Technisch commercieel manager (32/40 uur)

Voor Pranger-Rosier Installaties:

De komende jaren staan we voor een groot vraagstuk: de energietransitie. Hierin willen we graag een grote rol spelen. Als technisch commercieel manager zorg jij voor de juiste match tussen de wensen/doelstellingen van onze opdrachtgevers en onze dienstverlening.

We hebben te maken met diverse vormen van aanbesteding en samenwerking (bijvoorbeeld design, build, maintain & operate of engineering & construct of bouwteam). Hierin speel jij een centrale rol. Samen met de directie bepaal je per aanbesteding de strategie. Vervolgens ben jij verantwoordelijk voor het volledige proces.

Je biedt toegevoegde waarde door klantwensen te vertalen in technische concepten. Dat betekent doorvragen, voorlichten en adviseren over te maken keuzes. Zo zorg je voor een uniek en passend plan van aanpak. Je werkt hierbij intensief samen met een technisch team, specialisten die gedegen kennis hebben van alle ontwikkelingen binnen de installatietechniek. Tot onze klantenkring behoren opdrachtgevers in zorg, onderwijs, financiële wereld en veel overheidsinstellingen.


Wat zijn jouw taken?
- Relatiebeheer, acquisitie bij bestaande en nieuwe klanten;
- Coördineren van (of deelnemen aan) preselectietrajecten;
- Het begeleiden van aanbestedingen/tenders van uitvraag tot indiening;
- Begeleiden/coördineren van bouwteamtrajecten;
- Opstellen van inschrijfdocumenten (offerte, plan van aanpak, planning en visiestukken);
- Maken en houden van presentaties in het voortraject van een project.


Wie ben jij?
- Je beschikt over een afgeronde technische HBO-opleiding of technische bedrijfskunde en een aantal jaren
  ervaring binnen de installatietechniek of de bouw;

- Je bent zelfstandig, creatief en beschikt over een vlotte pen;
- Je hebt kennis van de actuele (aanbestedings-) wet- en regelgeving;
- Je werkt secuur en hebt oog voor details;
- Door je commerciële drive heb je gedegen kennis van de recente marketing- en
  communicatieontwikkelingen.

 
Wat bieden wij?
Wij bieden een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan. Naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden geven we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?
Pranger-Rosier Installaties BV is al vele generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Pranger-Rosier heeft de vakkennis, de ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarom zijn wij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen. Niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt. Pranger-Rosier Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

Interesse?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar: Pranger-Rosier Installaties B.V., ter attentie van mevrouw T. Swart, Beurtvaart 2, 9101 RB Dokkum. Mailen mag ook. Stuur je sollicitatie naar: tiny.swart@pranger-rosier.nl. Voor nadere inlichtingen kun je telefonisch contact opnemen met de heer M. Mulder (algemeen directeur), telefoon 0519-228500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren voor: Technisch commercieel manager (32/40 uur)

Als u onderstaand formulier invult, nemen wij contact met u op:

Tip een vriend