Tekenaar Werktuigkundige installaties (Leeuwarden)

Voor Pranger-Rosier Installaties:

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van werktuigkundige installaties voor projecten binnen de utiliteit. Daarnaast draag je zorg voor de revisie van tekeningen.

Mocht je de opleiding installatietechniek net hebben afgerond, dan vragen we je ook om te solliciteren. We bieden je een interne opleiding zodat je je snel thuis voelt in de functie en binnen het bedrijf.


Functie-eisen
- Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding installatietechniek;
- Je beheerst het ontwerpen en tekenen in AutoCAD, Stabicad en/of Nordined;
- Je schakelt moeiteloos om tussen verschillende werkzaamheden en beschikt over goede
  communicatieve vaardigheden.


Bedrijf
Pranger-Rosier Installaties BV is al vele generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Pranger-Rosier heeft de vakkennis, de ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarom zijn wij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen. Niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt. Pranger-Rosier Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

Wij bieden…
een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan. Naast een goed salaris geven we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van een CV naar: Pranger-Rosier Installaties B.V., ter attentie van mevrouw G. Feddema, Beurtvaart 2, 9101 RB Dokkum. Of per e-mail naar vacatures@pranger-rosier.nl. Voor nadere inlichtingen kun je telefonisch contact opnemen, telefoon 0519-228500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.