Tekenaar/werkvoorbereider Service & Onderhoud (Leeuwarden)

Voor Pranger-Rosier Installaties:

Voor onze vestiging in Leeuwarden zijn we op zoek naar een Tekenaar/Werkvoorbereider. Als Tekenaar/Werkvoorbereider ben je werkzaam in het team waarin onderhoudscontracten worden beheerd. Je bijt je vast in het contract en weet de vraag van de klant te vertalen naar de praktijk. Binnen deze functie fungeer je als een spin in het web. Regelen, organiseren en plannen is datgene waar je goed in bent. Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren onder andere:

- Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding op het gebied van E en W. Daarvoor onderhoud je contacten          met klanten, leveranciers en monteurs;
- Analyseren van rapportages van uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. De hieruit voortvloeiende                  werkzaamheden bereid je voor en je bewaakt de voortgang;
- Ondersteunen van monteurs bij technische problemen;
- Maken van tekeningen en schema’s;
- Uitzoeken van materialen en opstellen van materiaallijsten.


Functie-eisen
- Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding (niveau 4) en je hebt een aantal jaren ervaring als tekenaar/      werkvoorbereider binnen de installatietechniek.
- Je schrikt niet van ad-hoc situaties en bewaart hierbij het overzicht.
- Je hebt ervaring met tekenpakketten AutoCAD en/of NordiNed
- Je hebt een proactieve houding, werkt accuraat en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden     en een klantgerichte instelling.


Bedrijf
Pranger-Rosier Installaties BV is al vele generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Pranger-Rosier heeft de vakkennis, de ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarom zijn wij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen. Niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt. Pranger-Rosier Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.


Wij bieden…
een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan. Naast een goed salaris geven we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van een CV naar: Pranger-Rosier Installaties B.V., ter attentie van mevrouw T. Swart, Beurtvaart 2, 9101 RB Dokkum. Of per e-mail naar tiny.swart@pranger-rosier.nl.Voor nadere inlichtingen kun je ook telefonisch contact opnemen, telefoon 0519-228500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.